02.11.2020 | 14:12

Днями група слухачів за напрямком «Кухар», які навчаються у ДНЗ «Херсонський ЦПТО ДСЗ», пройшли виробниче навчання за темою «Ознайомлення із закладами ресторанного господарства».

Майстер виробничого навчання Тетяна Ярцева в кухні-лабораторії Центру провела вступний інструктаж з безпеки праці та пожежної безпеки на виробництві. Ознайомила слухачів з виробничими приміщеннями закладу ресторанного господарства, пояснила взаємозв’язок між цехами та підсобними приміщеннями. Акцентувала увагу на санітарно-гігієнічних вимогах до цехів і підсобних приміщень, особистій гігієні кухаря та правилах використання спецодягу, адже саме дотримання цих норм - дуже важливий аспект у роботі кухаря.

Урок виробничого навчання пройшов цікаво та пізнавально. Слухачі дізналися багато нового, відпрацювали та вдосконалили свої навички, вони з нетерпінням чекають наступного уроку. Тож побажаємо їм натхнення та успіхів в засвоєнні нових професійних умінь.

До відома: ДНЗ «Херсонський центр ПТО ДСЗ» має широкий діапазон освітніх послуг за одинадцятьма робітничими професіями. Потужна матеріально-технічна база Центру, надає можливість практично застосовувати знання та вміння майбутніх фахівців. Херсонський центр ПТО ДСЗ - це сучасний навчальний заклад, який максимально враховує вимоги роботодавців щодо підготовки кваліфікованих робітників.

Отже, бажаєте отримати актуальну та конкурентоспроможну професію на ринку праці. Звертайтесь до спеціалізованого закладу сучасного європейського рівня Херсонського центру професійно-технічної освіти ДСЗ.