Висока якість професійної підготовки кадрів – це саме та мета, до якої прагнуть фахівці державного навчального закладу «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості». Адже від якості підготовки робітничих кадрів залежить забезпечення роботодавців регіону висококваліфікованими та конкурентоспроможними робітниками.

Проходження виробничої практики є невід’ємною частиною процесу підготовки працівників до майбутньої трудової діяльності. Порядок її проходження слухачами цього навчального закладу має свої особливості під час карантинних заходів.

Отже, слухачі групи за професією «Кухар» встигли опанувати професійно-теоретичну частину у навчальному закладі, а професійно-практична підготовка наразі проводиться на робочих місцях у потенційних роботодавців Херсону, Нової Каховки, Олешшя, Голої Пристані, Горностаївки, Каланчака. Проте зазнали змін укладені угоди з підприємствами на проходження слухачами виробничої практики з урахуванням ситуації, що склалася.

Згідно графіку перевірок проходження слухачами виробничої практики майстер виробничого навчання за професією «Кухар» Тетяна Ярцева відвідала майбутніх фахівців на робочих місцях відповідних підприємств громадського харчування області. Пані Тетяна, поспілкувавшись зі слухачами, пересвідчилася у дотриманні здорових і безпечних умов проведення виробничого навчання та виробничої практики слухачів на підприємствах-базах практики, перевірила процес виконання робіт, передбачений договорами та програмами виробничої практики.

Бажаємо, щоб майбутні майстри-професіонали із задоволенням занурювалися в улюблену роботу та отримувати від неї матеріальне і моральне задоволення.